Afspraak maken

Wilt u binnenkort eens langskomen bij ons in de werkplaats om de mogelijkheden persoonlijk door te spreken? Of wilt u liever dat wij bij u thuis langskomen voor advies? Bekijk hieronder de mogelijkheden.    
 

Maak direct een afspraak

Advies aan huis Bij Indu Doors

 

 

Advies aan huis

Het kiezen van de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie kan best een zoektocht zijn. Daarvoor hebben wij de oplossing: advies op locatie!

Ter compensatie van de tijd en gereden kilometers rekenen wij hier een vast bedrag per locatie voor: € 75,- inclusief BTW (met uitzondering van de Waddeneilanden). Overigens verrekenen wij dit bedrag direct als u besluit om tot aankoop over te gaan, en dan kost het u dus niets.


Voordeel advies op locatie 
Groot voordeel van advies op locatie is dat wij direct kunnen meedenken vanuit onze praktijkervaring. Wij nemen samples van glassoorten en deurgrepen mee en denken mee over de meest courante Indu Doors-oplossing voor uw persoonlijke situatie. Zo voorkomt u zaken die achteraf niet mogelijk blijken te zijn en bespaart u vaak kosten doordat wij met onze technische bril in uw voordeel kunnen meedenken.


Uw Indu Doors in slechts 7 Stappen

1
Stel uw deur samen, zodat u alvast een indruk krijgt van de uiteindelijke kosten.
2
Vul het formulier op deze pagina in om een afspraak bij u op locatie aan te vragen.
3
Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op om een definitieve afspraak in te plannen.
4
Samen met u bekijken we de mogelijkheden bij u op locatie. Het definitieve inmeten doen we graag na akkoord op de definitieve offerte.
5
U ontvangt de definitieve offerte.
6
Na akkoord plannen wij een inmeetafspraak en gaan wij de deuren voor u maken.
7
Samen bepalen wij een geschikte dag en zullen wij uw deuren komen monteren.

Het genieten van uw nieuwe uitstraling kan beginnen! U zult jarenlang plezier beleven aan uw op maat gemaakte Indu Doors.

Graag tot ziens! 
 


Hier kunt u enkele foto's (maximaal 5) van uw situatie uploaden.
CAPTCHA
 

Afspraak bij Indu Doors

Wilt u binnenkort eens langskomen om de mogelijkheden persoonlijk door te spreken? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak via onze planner.

 

Indu Doors

Ampèrestraat 20   
6716 BN Ede  
+31 (0)  318 742 102