Een verfijnde uitstraling met moderne binnendeuren van Indu Doors

Een moderne interieurstijl straalt rust en verfijning uit. Het is een stijl die gebaseerd is op eenvoud en minimalisme, zonder dat dit ten koste gaat van de esthetische waarde. Een belangrijk onderdeel van een modern interieur zijn de binnendeuren. De moderne binnendeuren van Indu Doors sluiten naadloos aan bij deze stijl en dragen bij aan de serene uitstraling van uw interieur.

Image
Eiken taatsdeur in Ede van Indudoors
Image
Deur model Rome in de eikenhouten uitvoering
Image
Dubbele eiken taatsdeur van Indudoors
Image
Indudoors binnendeuren van eiken met glas

Op maat gemaakt: de vele mogelijkheden voor moderne binnendeuren met glas en andere designs

Bij Indu Doors begrijpen we dat elk interieur uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor moderne binnendeuren, zowel met glas als andere designs. Onze moderne binnendeuren kunnen op maat worden gemaakt om perfect aan uw wensen te voldoen. Zo kunt u uw interieur personaliseren en de moderne uitstraling van uw binnendeuren perfect laten aansluiten op de rest van uw interieur.

Kwaliteitseikenhout: een duurzame en stijlvolle keuze voor uw moderne interieur

Kwaliteitseikenhout vormt de ideale keuze voor uw moderne binnendeuren. Dit duurzame materiaal past perfect bij de moderne interieurstijl en straalt een tijdloze elegantie uit. Het natuurlijke houtpatroon van het eikenhout geeft uw moderne binnendeuren een warme uitstraling en zorgt voor een natuurlijke sfeer in uw interieur.

Dit zeggen onze klanten over ons

Sebastiaan van Kampen

We wilden niet alleen schuifdeuren, maar we zochten een bedrijf die schuifdeuren in combinatie met kasten kon maken. De Keukenmakery is familie van Indu-Doors, en samen hebben ze dit heel mooi gemaakt! Fijn persoonlijk contact, snel en veel vertrouwen. Echt een aanrader dit bedrijf!

Hans Warnaar

Zeer blij met onze nieuwe eiken binnendeur. Weer eens wat anders dan standaard zwart wat je al zo veel ziet. Goed advies, fijne (inmeet)service en erg tevreden met het eindresultaat. Mat glas was een wens om niet tegen de kapstok in de hal aan te kijken vanuit de kamer. Geeft veel licht in hal en kamer en de deur sluit mooi aan bij de houten vloer. Goede kwaliteit, een aanrader!

Jean-Pierre Roche

Afgelopen week zijn onze 2 prachtige duurzame contactloze Accoya eiken maatwerkdeuren met beveiligd rookglas door INDU Doors geleverd en gemonteerd. Voorafgaand aan onze bestelling bij INDU Doors zijn we bij ze langs geweest in Ede om ons een beeld te vormen van het bedrijf en het assortiment. Zo zijn we o.a. gewezen op de duurzame Accoya houtsoort. Qua service, klantgerichtheid, en klanttevredenheid niets anders dan lof voor INDU Doors. Na plaatsing nog een belletje gekregen of alles naar wens was verlopen en gemonteerd. Wat wil je nog meer?!

Christian Langeweg

Losse deuren en 1 kozijn met raam en deur besteld bij Indu-Doors. Voordat we de deuren besteld hebben een bezoek gebracht aan Indu-Doors, goede ontvangst en prettig geholpen met uitzoeken van hang en sluitwerk. Inmeetservice heeft prefect alles ingemeten, de 2 deuren passen perfect in het bestaande kozijn. Voor het nieuwe kozijn een gelijke vakverdeling tussen het raam en de deur gemaakt. Mooi product en perfect op maat gemaakt, een aanrader!

Anne Meijer

Mooie houten schuifdeur geplaatst. Goede oplossing passend voor ons huis gemaakt. Goede communicatie en zoeken naar mogelijkheden die passen in onze agenda en ons huis. Blij mee!

Lennemen

Mooie slanke houten industriële deuren voor een nette totaal prijs. Je kan de roede verdeling naar eigen ontwerp indelen. Mijn ontwerp hebben ze nu in het assortiment genomen "Rotterdam".
Hoge kwaliteit hang en sluitwerk. De scharnieren zijn uit het zicht, zogenaamde 3d scharnieren. Ze eerst inmeten en later plaatsen. Alles is goed verlopen. De montageprijs vond ik wat hoog, ik ben zelf handig, maar de totaalprijs is goed in vergelijking met andere.

Modern en minimalistisch met de afwerking van uw binnendeuren

Bij moderne binnendeuren draait alles om de afwerking. Strakke lijnen en een minimalistisch design zijn kenmerkend voor moderne binnendeuren en zorgen voor een rustige uitstraling in uw interieur. Bij Indu Doors weten we als geen ander hoe belangrijk de afwerking van uw moderne binnendeuren is. Daarom werken we uitsluitend met de beste vakmensen en materialen, zodat u verzekerd bent van een perfect afgewerkt product.

Van inmeten tot maken tot plaatsen van uw moderne binnendeuren met Indu Doors

Bij Indu Doors kunt u volledig ontzorgd worden bij het plaatsen van uw moderne binnendeuren. Van inmeten tot maken en plaatsen, wij nemen alles voor u uit handen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe moderne binnendeuren en heeft u de garantie van vakmanschap en kwaliteit.

Bij Indu Doors begrijpen we dat een modern interieur vraagt om binnendeuren met een verfijnde uitstraling. Daarom bieden we een breed scala aan moderne binnendeuren die passen bij uw interieurstijl en persoonlijke smaak. Of u nu op zoek bent naar een deur met een minimalistisch ontwerp of een deur met een opvallend accent, wij hebben de perfecte oplossing voor uw moderne interieur. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via info@indudoors.nl, ons team helpt u graag!

Vraag een offerte aan voor een moderne binnendeur

Image
Indudoors plafondhoge eiken taatsdeur met bovenlicht
Image
Indu Doors duurzame accoya binnendeuren

Veelgestelde vragen

Passen moderne binnendeuren bij elk interieur?

Bij Indu Doors bieden we maatwerkoplossingen, waardoor u de mogelijkheid heeft om het ontwerp van uw moderne binnendeuren aan te passen aan de stijl en sfeer van uw interieur. We kunnen advies geven over kleuren, afwerkingen en materialen die het beste bij uw ruimte passen.

Zijn moderne binnendeuren alleen geschikt voor nieuwbouwwoningen of worden ze ook geïnstallerd in oudere woningen?

Moderne binnendeuren kunnen zowel in nieuwbouw als in oudere woningen worden geïnstalleerd. De strakke lijnen en minimalistische uiterlijk kunnen een interessant contrast vormen met traditionele elementen, waardoor er een uniek interieur ontstaat.

Welke voordelen bieden moderne binnendeuren ten opzichte van traditionele ontwerpen?

Moderne binnendeuren bieden vaak een slanker profiel en een meer eigentijdse uitstraling dan traditionele ontwerpen. Ze kunnen ook extra natuurlijk licht doorlaten door de grote glaspanelen.

Kunnen de deuren worden aangepast op specifieke ruimtes, zoals badkamers of slaapkamers?

Ja, bij Indu Doors bieden we maatwerkoplossingen die geschikt zijn voor verschillende ruimtes in huis, inclusief badkamers en slaapkamers. We kunnen rekening houden met factoren zoals privacy bij het ontwerpen van moderne binnendeuren voor specifieke toepassingen.

Hoe draagt de keuze voor binnendeuren van Indu Doors bij aan een duurzame levensstijl?

Door te kiezen voor moderne binnendeuren van Indu Doors kiest u voor hoogwaardige, duurzame materialen en vakmanschap. We streven naar milieuvriendelijke productiepraktijken en planten bij elk project een boom in samenwerking met Trees for All.