Stijlvolle warmte met eiken houten binnendeuren

Eikenhout is een prachtig materiaal dat al eeuwenlang gebruikt wordt in de bouw van huizen, meubels en deuren. Het is een duurzaam en sterk houtsoort dat zich perfect leent voor het maken van binnendeuren. Een eiken houten binnendeur straalt warmte en gezelligheid uit en geeft uw interieur een luxe uitstraling. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van eiken houten binnendeuren die volledig maatwerk en met de hand gemaakt worden. 

Stel uw deur samen 

Image
Indudoors eiken binnendeuren met glas
Image
Houten binnendeuren met glas
Image
Indudoors glazen wand tussen woonkamer en keuken

De warme uitstraling van eikenhout

Het eerste wat opvalt bij onze eiken binnendeuren is de warme uitstraling van het eikenhout. Dit geeft het gevoel van rust en gezelligheid in uw interieur. Het mooie van onze binnendeuren is dat ze passen bij verschillende woonstijlen. Of u nu houdt van een klassieke, landelijke of moderne stijl, onze eiken binnendeuren passen perfect in elke setting.

Een gevoel van luxe

Naast de warme uitstraling van het eikenhout, geven onze binnendeuren ook een gevoel van luxe aan uw interieur. De kwaliteit van onze deuren is namelijk ongeëvenaard. Het eikenhout is namelijk niet alleen mooi om te zien maar ook zeer duurzaam. Dit betekent dat uw deur nog jarenlang mooi blijft en niet snel beschadigd raakt. Bovendien is de afwerking van onze deuren altijd tot in de puntjes verzorgd. Hierdoor krijg je een echte eyecatcher in uw interieur.

Stel uw deur samen 

Image
Enkele eiken ensuite deur indudoors

Dit zeggen onze klanten over ons

Sebastiaan van Kampen

We wilden niet alleen schuifdeuren, maar we zochten een bedrijf die schuifdeuren in combinatie met kasten kon maken. De Keukenmakery is familie van Indu-Doors, en samen hebben ze dit heel mooi gemaakt! Fijn persoonlijk contact, snel en veel vertrouwen. Echt een aanrader dit bedrijf!

Hans Warnaar

Zeer blij met onze nieuwe eiken binnendeur. Weer eens wat anders dan standaard zwart wat je al zo veel ziet. Goed advies, fijne (inmeet)service en erg tevreden met het eindresultaat. Mat glas was een wens om niet tegen de kapstok in de hal aan te kijken vanuit de kamer. Geeft veel licht in hal en kamer en de deur sluit mooi aan bij de houten vloer. Goede kwaliteit, een aanrader!

Jean-Pierre Roche

Afgelopen week zijn onze 2 prachtige duurzame contactloze Accoya eiken maatwerkdeuren met beveiligd rookglas door INDU Doors geleverd en gemonteerd. Voorafgaand aan onze bestelling bij INDU Doors zijn we bij ze langs geweest in Ede om ons een beeld te vormen van het bedrijf en het assortiment. Zo zijn we o.a. gewezen op de duurzame Accoya houtsoort. Qua service, klantgerichtheid, en klanttevredenheid niets anders dan lof voor INDU Doors. Na plaatsing nog een belletje gekregen of alles naar wens was verlopen en gemonteerd. Wat wil je nog meer?!

Christian Langeweg

Losse deuren en 1 kozijn met raam en deur besteld bij Indu-Doors. Voordat we de deuren besteld hebben een bezoek gebracht aan Indu-Doors, goede ontvangst en prettig geholpen met uitzoeken van hang en sluitwerk. Inmeetservice heeft prefect alles ingemeten, de 2 deuren passen perfect in het bestaande kozijn. Voor het nieuwe kozijn een gelijke vakverdeling tussen het raam en de deur gemaakt. Mooi product en perfect op maat gemaakt, een aanrader!

Anne Meijer

Mooie houten schuifdeur geplaatst. Goede oplossing passend voor ons huis gemaakt. Goede communicatie en zoeken naar mogelijkheden die passen in onze agenda en ons huis. Blij mee!

Lennemen

Mooie slanke houten industriële deuren voor een nette totaal prijs. Je kan de roede verdeling naar eigen ontwerp indelen. Mijn ontwerp hebben ze nu in het assortiment genomen "Rotterdam".
Hoge kwaliteit hang en sluitwerk. De scharnieren zijn uit het zicht, zogenaamde 3d scharnieren. Ze eerst inmeten en later plaatsen. Alles is goed verlopen. De montageprijs vond ik wat hoog, ik ben zelf handig, maar de totaalprijs is goed in vergelijking met andere.

Image
Eiken binnendeur model milaan dubbel

Een deur die past bij uw stijl

Een interieur is pas echt af als alles op elkaar is afgestemd. Onze luxe eiken binnendeuren dragen daar zeker aan bij. Wij bieden namelijk verschillende stijlen aan, waardoor er altijd een deur is die bij uw interieur past. Zo hebben we deuren met een modern design, maar ook deuren met een klassieke uitstraling. Hierdoor kunt u uw deur helemaal afstemmen op uw persoonlijke smaak en interieur.

De finishing touch van uw interieur

Onze luxe eiken binnendeuren zijn de finishing touch van uw interieur. Ze geven niet alleen het gevoel van warmte en luxe, maar passen ook nog eens perfect bij uw persoonlijke woonstijl. Bij ons vindt u altijd een deur die past en die uw interieur net dat beetje extra geeft. Kies daarom voor een luxe eiken binnendeur van Indu Doors en maak uw interieur compleet. Neem bij vragen gerust contact op via info@indudoors.nl

Stel uw deur samen 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van eiken binnendeuren?

Bij Indu Doors zijn we trots op onze eiken binnendeuren vanwege hun duurzaamheid, sterkte en natuurlijke, warme uitstraling. Ze zijn veelzijdig en complementeren diverse interieurstijlen.

Zijn eiken binnendeuren geschikt voor alle interieurstijlen?

Absoluut, onze eiken binnendeuren zijn ontworpen om veelzijdig te zijn en passen zowel in moderne als in traditionele interieurs.

Hoe onderhoud ik een eiken binnendeur?

Onze eiken binnendeuren kunnen eenvoudig worden gereinigd met een licht vochtige doek. We raden ook aan om het hout regelmatig te behandelen met een geschikt onderhoudsproduct om de levensduur te verlengen.

Kan ik een eiken binnendeur op maat laten maken?

Jazeker, bij Indu Doors zijn alle deuren maatwerk om ervoor te zorgen dat uw eiken binnendeur perfect past.

Wat is de levertijd van een eiken binnendeur?

De levertijd kan variëren, afhankelijk van het gekozen model en eventuele maatwerkopties. Neem gerust contact met ons op voor specifieke levertijden.

Zijn eiken binnendeuren duurder dan deuren van ander materiaal?

Eikenhout is een kwalitatief hoogwaardig materiaal, waardoor de prijs mogelijk hoger ligt dan die van deuren van minder kwalitatieve materialen. Echter, de investering in een eiken binnendeur van Indu Doors betaalt zich op de lange termijn terug door de duurzaamheid en kwaliteit.

Bieden jullie ook glazen panelen of andere designopties aan voor eiken binnendeuren?

Ja, wij bieden diverse aanpassingsmogelijkheden voor onze eiken binnendeuren, waaronder glazen panelen en verschillende designelementen.

Is het mogelijk om de eiken binnendeuren vooraf te bekijken?

Uiteraard, u bent van harte welkom in ons bedrijf om onze eiken binnendeuren te komen bekijken voordat u een beslissing maakt.