Verkoopspecialist bij Indu Doors

Bij Indu Doors geloven we in teamwork. Het team beschikt dan ook over een flinke dosis creativiteit en professionaliteit. Vind jij het geweldig om vanuit deze uitgangspunten klanten te adviseren in maatwerk deuren en wanden? En wil je dagelijks bezig zijn met de laatste trends op het gebied van deuren en wanden? Dan hebben wij een leuke en uitdagende functie voor jou!

Image

Als verkoopspecialist bij Indu Doors ben je primair verantwoordelijk voor het adviseren van klanten. Dit gebeurt in onze showroom, per e-mail of telefonisch.  
Bij ons staat klantbeleving centraal, dit begint met het warm welkom heten van onze klanten in de showroom. Iedere klant is uniek. Wanneer je met hem of haar in gesprek gaat luister je goed naar de reden van het bezoek en waar ze naar op zoek zijn. Die kennis weet jij te vertalen naar een advies op maat en je streeft ernaar om de verwachtingen van de toekomstige klant steeds te overtreffen.

Je hebt aantoonbare verkoopervaring, bij voorkeur in een showroom of met producten in het luxe en kwalitatief hoogwaardige segment. Ook leer je graag en wil je voortdurend je kennis naar een hoger niveau brengen.

Naast je verantwoordelijkheid voor de verkoop ben je geïnteresseerd in het analyseren en verbeteren van onze processen waardoor wij de efficiëntie en effectiviteit kunnen vergroten.

Je werkt nauw samen met je collega’s en gezamenlijk streven wij ernaar om de bedrijfsdoelen te halen. Ook ben je bereid om bij te springen waar het nodig is. Een teamplayer dus, waar je collega’s van op aan kunnen. 
 

Wil jij ons helpen? Dan krijg je dit terug: 

  • Een goed salaris passend bij je ervaring.
  • Een geweldige werkplek. Onze showroom is nieuw en modern en heeft alles om onze klanten en medewerkers een optimale beleving te bieden.
  • Veel ruimte voor nieuwe ideeën. Overtuig ons met goede argumenten en we gaan er samen voor. Ook bieden wij volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Een gezellig en hecht team.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Regelmatig leuke activiteiten en uitjes.


Ben jij de verkoopspecialist die we zoeken? Kom dan ons enthousiaste team versterken! Stuur een e-mail waarin je jezelf voorstelt naar Jarco Hendriksen: jarco@indudoors.nl. 
Vragen over de vacature? Neem telefonische contact met ons op, of kom bij ons langs. We kijken uit naar je reactie!