Houten taatsdeuren

Bent u op zoek naar een prachtige houten taatsdeur voor uw interieur? Zoek dan niet verder! Bekijk de schitterende projecten die we al hebben uitgevoerd, doe inspiratie op en vind de perfecte taatsdeur voor uw huis. Naast de taatsdeuren op onze website, vervaardigen we ook maatwerk taatsdeuren. Zo is er voor iedereen een perfecte taatsdeur!

Stel uw deur samen

Image
Eiken dubbele taatsdeuren van Indudoors
Image
dubbele taatsdeur van eikenhout
Image
InduDoors zwarte glazen wand met taatsdeuren

Dit zeggen onze klanten over ons

Sebastiaan van Kampen

We wilden niet alleen schuifdeuren, maar we zochten een bedrijf die schuifdeuren in combinatie met kasten kon maken. De Keukenmakery is familie van Indu-Doors, en samen hebben ze dit heel mooi gemaakt! Fijn persoonlijk contact, snel en veel vertrouwen. Echt een aanrader dit bedrijf!

Hans Warnaar

Zeer blij met onze nieuwe eiken binnendeur. Weer eens wat anders dan standaard zwart wat je al zo veel ziet. Goed advies, fijne (inmeet)service en erg tevreden met het eindresultaat. Mat glas was een wens om niet tegen de kapstok in de hal aan te kijken vanuit de kamer. Geeft veel licht in hal en kamer en de deur sluit mooi aan bij de houten vloer. Goede kwaliteit, een aanrader!

Jean-Pierre Roche

Afgelopen week zijn onze 2 prachtige duurzame contactloze Accoya eiken maatwerkdeuren met beveiligd rookglas door INDU Doors geleverd en gemonteerd. Voorafgaand aan onze bestelling bij INDU Doors zijn we bij ze langs geweest in Ede om ons een beeld te vormen van het bedrijf en het assortiment. Zo zijn we o.a. gewezen op de duurzame Accoya houtsoort. Qua service, klantgerichtheid, en klanttevredenheid niets anders dan lof voor INDU Doors. Na plaatsing nog een belletje gekregen of alles naar wens was verlopen en gemonteerd. Wat wil je nog meer?!

Christian Langeweg

Losse deuren en 1 kozijn met raam en deur besteld bij Indu-Doors. Voordat we de deuren besteld hebben een bezoek gebracht aan Indu-Doors, goede ontvangst en prettig geholpen met uitzoeken van hang en sluitwerk. Inmeetservice heeft prefect alles ingemeten, de 2 deuren passen perfect in het bestaande kozijn. Voor het nieuwe kozijn een gelijke vakverdeling tussen het raam en de deur gemaakt. Mooi product en perfect op maat gemaakt, een aanrader!

Anne Meijer

Mooie houten schuifdeur geplaatst. Goede oplossing passend voor ons huis gemaakt. Goede communicatie en zoeken naar mogelijkheden die passen in onze agenda en ons huis. Blij mee!

Lennemen

Mooie slanke houten industriële deuren voor een nette totaal prijs. Je kan de roede verdeling naar eigen ontwerp indelen. Mijn ontwerp hebben ze nu in het assortiment genomen "Rotterdam".
Hoge kwaliteit hang en sluitwerk. De scharnieren zijn uit het zicht, zogenaamde 3d scharnieren. Ze eerst inmeten en later plaatsen. Alles is goed verlopen. De montageprijs vond ik wat hoog, ik ben zelf handig, maar de totaalprijs is goed in vergelijking met andere.

Verschillende voordelen van een houten taatsdeur in het interieur

Allereerst heeft een taatsdeur geen traditioneel kozijn. Hierdoor ontstaat een strakke en minimalistische uitstraling. Een taatsdeur komt bijvoorbeeld goed tot zijn recht in een langere ruimte waar u aan beide zijden voldoende ruimte heeft om de deuren te openen en ze op 90 graden te plaatsen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunnen ook vaste zijlichten aan het ontwerp worden toegevoegd. Wanneer u de deur op 90 graden plaatst, blijft deze openstaan. Wanneer u de deur wilt sluiten en vanuit de 90 graden positie beweegt, zal deze vanzelf sluiten. Handig, toch?

Creëer de ideale afscheiding tussen keuken en woonkamer 

Een houten taatsdeur is met name geschikt als scheiding tussen leefruimtes. Voor een kleine woonkamer of gang is een enkele taatsdeur met stalen uitstraling een goede keuze. Als u meer ruimte heeft in huis, is een dubbele taatsdeur zeker aan te raden en vormt deze een echt pronkstuk. De houten taatsdeur met glas zorgt ervoor dat de ruimte nog steeds groot en ruimtelijk aanvoelt.

Stel uw deur samen

Image
Dubbele eikenhouten taatsdeur van Indudoors
Image
Indudoors plafondhoge eiken taatsdeur met bovenlicht

Het ontwerpen en installeren van de taatsdeur

Nadat het ontwerp is voltooid, zorgen we voor een complete levering van uw deur. Dit omvat het kozijn, het deurbeslag of de gekozen systemen. Bij Indu Doors zijn we echte vakmensen als het om deuren gaat, en we zorgen ervoor dat elke opdracht met perfectie wordt uitgevoerd. Vakmanschap staat centraal in elke fase van realisatie.

Een taatsdeur bestellen bij Indu Doors  

Heeft u al een prachtige taatsdeur gevonden of kunnen wij u ergens mee helpen? Bij Indu Doors staan we voor u klaar. Straks heeft ook u de perfecte taatsdeur in uw woning. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0318 - 742102 of stuur een e-mail naar info@indu-doors.nl. Daarnaast kunt u eenvoudig via onze website een afspraak inplannen. Zo kunnen we samen de mogelijkheden bespreken!

Stel uw deur samen

Veelgestelde vragen

Biedt Indu Doors alleen maatwerk houten taatsdeuren aan?

Ja, bij Indu Doors specialiseren we ons in het vervaardigen van maatwerk taatsdeuren. We streven ernaar om voor iedereen de perfecte taatsdeur te creëren die aan al uw specifieke wensen en eisen voldoet.

Kan ik de taatsdeuren van Indu Doors ergens bekijken voordat ik een offerte aanvraag?

Uiteraard, u bent van harte welkom in ons bedrijf om onze taatsdeuren te komen bekijken voordat u een beslissing maakt.

Wat zijn de voordelen van een taatsdeur in mijn interieur?

Een taatsdeur biedt een strakke en minimalistische uitstraling door het ontbreken van een traditioneel kozijn. Ze zijn ideaal voor het creëren van een afscheiding tussen verschillende leefruimtes en zorgen voor een ruimtelijk gevoel.

Hoe werkt het zelfsluitende mechanisme van een taatsdeur?

Als u de houten taatsdeur op 90 graden plaatst, blijft deze openstaan. Wanneer u de deur vanuit deze positie beweegt, zal deze automatisch sluiten. Dit is een handige functie die bijdraagt aan het gebruiksgemak van onze deuren.

Hoe kan ik contact opnemen met Indu Doors voor meer informatie of om een taatsdeur te bestellen?

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0318 - 742102, een e-mail sturen naar info@indu-doors.nl, of eenvoudig een afspraak inplannen via onze website om samen de mogelijkheden te bespreken.

Wat maakt de taatsdeuren van Indu Doors uniek?

Onze taatsdeuren worden met precisie en aandacht voor detail vervaardigd. We bieden volledig maatwerk aan, zodat elke deur perfect aansluit bij uw wensen en interieur. Daarnaast staan we bekend om onze uitstekende service en vakmanschap in elke fase van het proces.