Houten taatsdeuren

Bent u op zoek naar een prachtige houten taatsdeur voor uw interieur? Zoek dan niet verder! Met een strak en minimalistisch ontwerp creëren onze taatsdeuren een gevoel van ruimte en openheid, zonder het traditionele kozijn. Bij Indu Doors® zijn we experts in maatwerk. Daarom bieden we niet alleen standaardmodellen aan, maar kun je ook je eigen unieke ontwerp samenstellen. Kies uit verschillende kleuropties, zoals eiken, donker eiken, wit, zwart of antraciet, of bespreek andere RAL-kleuren en houtsoorten. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat u echt uw droom deur kan realiseren!

Stel uw deur samen

Image
Eiken dubbele taatsdeuren van Indudoors
Image
dubbele taatsdeur van eikenhout
Image
InduDoors zwarte glazen wand met taatsdeuren

Dit zeggen onze klanten over ons

Sebastiaan van Kampen

We wilden niet alleen schuifdeuren, maar we zochten een bedrijf die schuifdeuren in combinatie met kasten kon maken. De Keukenmakery is familie van Indu-Doors, en samen hebben ze dit heel mooi gemaakt! Fijn persoonlijk contact, snel en veel vertrouwen. Echt een aanrader dit bedrijf!

Hans Warnaar

Zeer blij met onze nieuwe eiken binnendeur. Weer eens wat anders dan standaard zwart wat je al zo veel ziet. Goed advies, fijne (inmeet)service en erg tevreden met het eindresultaat. Mat glas was een wens om niet tegen de kapstok in de hal aan te kijken vanuit de kamer. Geeft veel licht in hal en kamer en de deur sluit mooi aan bij de houten vloer. Goede kwaliteit, een aanrader!

Jean-Pierre Roche

Afgelopen week zijn onze 2 prachtige duurzame contactloze Accoya eiken maatwerkdeuren met beveiligd rookglas door INDU Doors geleverd en gemonteerd. Voorafgaand aan onze bestelling bij INDU Doors zijn we bij ze langs geweest in Ede om ons een beeld te vormen van het bedrijf en het assortiment. Zo zijn we o.a. gewezen op de duurzame Accoya houtsoort. Qua service, klantgerichtheid, en klanttevredenheid niets anders dan lof voor INDU Doors. Na plaatsing nog een belletje gekregen of alles naar wens was verlopen en gemonteerd. Wat wil je nog meer?!

Christian Langeweg

Losse deuren en 1 kozijn met raam en deur besteld bij Indu-Doors. Voordat we de deuren besteld hebben een bezoek gebracht aan Indu-Doors, goede ontvangst en prettig geholpen met uitzoeken van hang en sluitwerk. Inmeetservice heeft prefect alles ingemeten, de 2 deuren passen perfect in het bestaande kozijn. Voor het nieuwe kozijn een gelijke vakverdeling tussen het raam en de deur gemaakt. Mooi product en perfect op maat gemaakt, een aanrader!

Anne Meijer

Mooie houten schuifdeur geplaatst. Goede oplossing passend voor ons huis gemaakt. Goede communicatie en zoeken naar mogelijkheden die passen in onze agenda en ons huis. Blij mee!

Lennemen

Mooie slanke houten industriële deuren voor een nette totaal prijs. Je kan de roede verdeling naar eigen ontwerp indelen. Mijn ontwerp hebben ze nu in het assortiment genomen "Rotterdam".
Hoge kwaliteit hang en sluitwerk. De scharnieren zijn uit het zicht, zogenaamde 3d scharnieren. Ze eerst inmeten en later plaatsen. Alles is goed verlopen. De montageprijs vond ik wat hoog, ik ben zelf handig, maar de totaalprijs is goed in vergelijking met andere.

Verschillende voordelen van een houten taatsdeur in het interieur

Allereerst heeft een taatsdeur geen traditioneel kozijn. Hierdoor ontstaat een strakke en minimalistische uitstraling. Een taatsdeur komt bijvoorbeeld goed tot zijn recht in een langere ruimte waar u aan beide zijden voldoende ruimte heeft om de deuren te openen en ze op 90 graden te plaatsen. Wanneer u de deur op 90 graden plaatst, blijft deze openstaan. Wanneer u de deur wilt sluiten en vanuit de 90 graden positie beweegt, zal deze vanzelf sluiten. Handig, toch? Doordat onze deuren voor een groot deel uit glas bestaan, wordt er extra natuurlijk licht in de ruimte binnengelaten, wat zorgt voor een gevoel van ruimtelijkheid en openheid. Vaak worden taatsdeuren tot aan het plafond geplaatst, wat nog meer bijdraagt aan de ruimtelijke uitstraling van de kamer.

Creëer de ideale afscheiding tussen keuken en woonkamer 

Een houten taatsdeur is met name geschikt als scheiding tussen leefruimtes. Voor een kleine woonkamer of gang is een enkele taatsdeur met stalen uitstraling een goede keuze. Als u meer ruimte heeft in huis, is een dubbele taatsdeur zeker aan te raden en vormt deze een echt pronkstuk. De houten taatsdeur met glas zorgt ervoor dat de ruimte nog steeds groot en ruimtelijk aanvoelt.

Stel uw deur samen

Image
Dubbele eikenhouten taatsdeur van Indudoors
Image
Indudoors plafondhoge eiken taatsdeur met bovenlicht

Voeg zijlichten toe voor extra licht en ruimtelijkheid

Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunnen er zijlichten aan het ontwerp worden toegevoegd. Zijlichten zijn verticale glazen panelen die zich naast de deur bevinden. Ze worden vaak gebruikt om extra natuurlijk licht in een ruimte binnen te laten, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een gevoel van openheid. Zijlichten kunnen aan één of beide zijden van een deur worden geplaatst en zijn vaak van vloer tot plafond of van boven naar beneden geïnstalleerd. Kies voor zijlichten en bepaal zelf de hoeveelheid, breedte, hoogte en vakvulling van deze panelen. 

Volledig aanpasbare houten taatsdeuren: creëer uw eigen unieke ontwerp

Bij ons heeft u niet alleen de keuze uit een scala aan populaire standaardmodellen voor een enkele taatsdeur of dubbele taatsdeuren, maar u kunt ook uw deur volledig op maat ontwerpen. Bovendien bieden we een breed assortiment aan kleuropties, waaronder eiken, donker eiken, wit, zwart en antraciet, en indien gewenst kunnen we ook andere RAL-kleuren of houtsoorten leveren na overleg.

Bij Indu Doors zijn we opgewassen tegen uitdagende projecten. Heeft u een deur nodig met ongewone afmetingen of moet de deur uitgebreid worden met een wand op maat? Geen probleem, ons team denkt graag mee! Zelfs de kleinste details, zoals de grepen en scharnieren, zijn volledig aanpasbaar, met een assortiment dat bij elke stijl past. Met zoveel keuzemogelijkheden kunt u een unieke deur samenstellen die volledig aan uw wensen voldoet.

Stel uw deur samen

Veelgestelde vragen

Biedt Indu Doors alleen maatwerk houten taatsdeuren aan?

Ja, bij Indu Doors specialiseren we ons in het vervaardigen van maatwerk taatsdeuren. We streven ernaar om voor iedereen de perfecte taatsdeur te creëren die aan al uw specifieke wensen en eisen voldoet.

Kan ik de taatsdeuren van Indu Doors ergens bekijken voordat ik een offerte aanvraag?

Uiteraard, u bent van harte welkom in ons bedrijf om onze taatsdeuren te komen bekijken voordat u een beslissing maakt.

Wat zijn de voordelen van een taatsdeur in mijn interieur?

Een taatsdeur biedt een strakke en minimalistische uitstraling door het ontbreken van een traditioneel kozijn. Ze zijn ideaal voor het creëren van een afscheiding tussen verschillende leefruimtes en zorgen voor een ruimtelijk gevoel.

Hoe werkt het zelfsluitende mechanisme van een taatsdeur?

Als u de houten taatsdeur op 90 graden plaatst, blijft deze openstaan. Wanneer u de deur vanuit deze positie beweegt, zal deze automatisch sluiten. Dit is een handige functie die bijdraagt aan het gebruiksgemak van onze deuren.

Wat zijn de nadelen van een taatsdeur?

Een nadeel van een taatsdeur is dat deze over het algemeen duurder is dan traditionele scharnierende deuren. Dit komt door de complexiteit van het mechanisme en de precisie die vereist is bij de installatie. Ook kan een taatsdeur soms voor wat tocht zorgen wanneer een huis niet goed geïsoleerd is.

Wat maakt de taatsdeuren van Indu Doors uniek?

Onze taatsdeuren worden met precisie en aandacht voor detail vervaardigd. We bieden volledig maatwerk aan, zodat elke deur perfect aansluit bij uw wensen en interieur. Daarnaast staan we bekend om onze uitstekende service en vakmanschap in elke fase van het proces.

Image
Dubbele eiken taatsdeuren van Indu Doors®

Breng warmte in je interieur met brons glas

Wil je een warme uitstraling toevoegen aan je interieur? Overweeg dan om brons glas te gebruiken voor je houten taatsdeur. Hoewel blank glas vaak de meest gekozen optie is voor een open en lichte ruimte, bieden wij ook andere types veiligheidsglas aan. Brons glas geeft je deur een warme tint terwijl je nog steeds goed door het glas heen kunt kijken. In combinatie met een zwarte taatsdeur komt grijs glas goed tot zijn recht, wat perfect past bij een modern of industrieel interieur. Bovendien kun je kiezen voor mat of zwart glas als je meer privacy wilt, of voor figuurglas voor een uniek accent in je ruimte.


Kies voor een eiken taatsdeur of een mahonie taatsdeur

We bieden zowel eiken als mahonie deuren aan. Onze mahonie taatsdeuren zijn standaard verkrijgbaar in wit, zwart of antraciet, maar alle RAL-kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Voor liefhebbers van eikenhouten deuren hebben we deuren gemaakt van onbehandeld eikenhout, behandeld eikenhout of eikenhout met een donkere olie. Eikenhout heeft een mooi nerfpatroon en een natuurlijke uitstraling, maar kan wat lastiger te bewerken zijn vanwege de hardheid, waardoor het iets duurder kan zijn dan mahonie taatsdeuren. 

Tocht door een taatsdeur

Een houten taatsdeur sluit niet strak tegen het kozijn, omdat deze naar beide kanten kan openen. Hierdoor ontstaat er een kleine ruimte tussen de deur en de muur, wat betekent dat de deur niet volledig luchtdicht kan worden afgesloten. Dit kan resulteren in een lichte tocht ervaring. Hoewel dit van invloed kan zijn op het behouden van warmte in huis, is de mate van tocht voornamelijk afhankelijk van de isolatie van de woning. In goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen is de kans op tocht doorgaans klein, terwijl in oudere woningen met minder goede isolatie de kans op tocht groter kan zijn. Hierdoor is het soms verstandiger om in een oudere woning te kiezen voor een traditionele scharnierdeur.

Een taatsdeur bestellen bij Indu Doors®

Bent u enthousiast geworden over onze prachtige taatsdeuren en wil je je interieur verfraaien? Bij Indu Doors® maken we het bestellen van jouw perfecte taatsdeur heel eenvoudig. Neem bij vragen contact op via 0318 - 742102 of stuur een e-mail naar info@indu-doors.nl, ons team helpt u graag! U kunt ook online een afspraak maken, waar we samen alle opties doornemen om uw perfecte taatsdeur te realiseren. Bij Indu Doors® staan vakmanschap en tevreden klanten voorop. We kijken er naar uit om uw droom taatsdeur werkelijkheid te maken.

Image
Eikenhouten binnendeur met grijs glas