Taatsdeuren

Bent u op zoek naar een prachtige taatsdeur voor uw interieur? Zoek dan niet verder! Bekijk de schitterende projecten die we al hebben uitgevoerd, doe inspiratie op en vind de perfecte taatsdeur voor uw huis. Naast de taatsdeuren op onze website, vervaardigen we ook maatwerk taatsdeuren. Zo is er voor iedereen een perfecte taatsdeur!

Image
Eiken dubbele taatsdeuren van Indudoors
Image
Image
InduDoors zwarte glazen wand met taatsdeuren

Verschillende voordelen van een taatsdeur in het interieur

Allereerst heeft een taatsdeur geen traditioneel kozijn. Hierdoor ontstaat een strakke en minimalistische uitstraling. Een taatsdeur komt bijvoorbeeld goed tot zijn recht in een langere ruimte waar u aan beide zijden voldoende ruimte heeft om de deuren te openen en ze op 90 graden te plaatsen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunnen ook vaste zijlichten aan het ontwerp worden toegevoegd. Wanneer u de deur op 90 graden plaatst, blijft deze openstaan. Wanneer u de deur wilt sluiten en vanuit de 90 graden positie beweegt, zal deze vanzelf sluiten. Handig, toch?

Creëer de ideale afscheiding tussen keuken en woonkamer 

Een houten taatsdeur is met name geschikt als scheiding tussen leefruimtes. Voor een kleine woonkamer of gang is een enkele taatsdeur met stalen uitstraling een goede keuze. Als u meer ruimte heeft in huis, is een dubbele taatsdeur zeker aan te raden en vormt deze een echt pronkstuk. De houten taatsdeur met glas zorgt ervoor dat de ruimte nog steeds groot en ruimtelijk aanvoelt.

Image
Dubbele eikenhouten taatsdeur van Indudoors
Image
Indudoors plafondhoge eiken taatsdeur met bovenlicht

Het ontwerpen en installeren van de taatsdeur

Nadat het ontwerp is voltooid, zorgen we voor een complete levering van uw deur. Dit omvat het kozijn, het deurbeslag of de gekozen systemen. Bij Indu Doors zijn we echte vakmensen als het om deuren gaat, en we zorgen ervoor dat elke opdracht met perfectie wordt uitgevoerd. Vakmanschap staat centraal in elke fase van realisatie.

Een taatsdeur bestellen bij Indu Doors  

Heeft u al een prachtige taatsdeur gevonden of kunnen wij u ergens mee helpen? Bij Indu Doors staan we voor u klaar. Straks heeft ook u de perfecte taatsdeur in uw woning. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0318 - 742102 of stuur een e-mail naar info@indu-doors.nl. Daarnaast kunt u eenvoudig via onze website een afspraak inplannen. Zo kunnen we samen de mogelijkheden bespreken!"

Vraag een offerte aan voor een prachtige taatsdeur