Taatsdeuren

Wilt u graag een mooie taatsdeur in het interieur? Zoek dan niet verder! Bekijk de prachtige projecten die we al hebben mogen uitvoeren, doe inspiratie op en vind de perfecte taatsdeur voor in huis. Naast de taatsdeuren op onze website, maken we ook een taatsdeur op maat. Zo is er voor iedereen de perfecte taatsdeur! 

Image
Eiken dubbele taatsdeuren van Indudoors
Image
Image
InduDoors zwarte glazen wand met taatsdeuren

Verschillende voordelen van een taatsdeur in het interieur

Ten eerste heeft een taatsdeur geen kozijn. Dit zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling. Een taatsdeur is bijvoorbeeld goed geschikt voor een lange ruimte waar u aan beide kanten de ruimte heeft om de deuren te openen en op 90 graden kunt zetten. Afhankelijk van de ruimte kunnen er ook vaste zijlichten aan het ontwerp worden toegevoegd. Wanneer u de deur op 90 graden zet, blijft de deur open staan. Wanneer u de deur wilt sluiten en u hem van de 90 graden stand haalt, zal hij vanzelf sluiten. Handig toch? 

Creëer de ideale afscheiding tussen keuken en woonkamer 

Een houten taatsdeur is vooral geschikt als scheiding tussen woonruimtes. Voor een kleine woonkamer of gang kunt u kiezen voor een enkele stalen look taatsdeur. Wanneer u meer ruimte heeft in huis, is een dubbele taatsdeur ook zeker een aanrader en een echt pronkstuk. De houten taatsdeur met glas zorgt ervoor dat de ruimte nog steeds groot en ruimtelijk oogt. 

Image
Dubbele eikenhouten taatsdeur van Indudoors
Image
Indudoors plafondhoge eiken taatsdeur met bovenlicht

Het ontwerpen en installeren van de taatsdeur

Na het ontwerpen zorgen we ervoor dat uw deur compleet wordt geleverd. Dat wil zeggen: inclusief kozijn, deurbeslag of gekozen systemen. Bij Indu Doors zijn we echte deurenmakers en leveren we elke opdracht af in perfectie. Elke opdracht wordt vanuit vakmanschap perfect gerealiseerd. 

Een taatsdeur bestellen bij Indu Doors  

Heeft u al een mooie taatsdeur gevonden of kunnen we u ergens bij helpen? Bij Indu Doors helpen we u graag. Zo heeft ook u straks de perfecte taatsdeur in huis. Neem contact met ons op door te bellen naar 0318 - 742102 of mail naar info@indu-doors.nl. Daarnaast kunt u via onze website gemakkelijk een afspraak inplannen. Zo kunnen we samen de mogelijkheden doorspreken! 

Vraag een offerte aan voor een prachtige taatsdeur