Een binnendeur op maat van Indu Doors

Op zoek naar een binnendeur die perfect past bij de stijl van uw woning? Bij Indu Doors bent u aan het juiste adres! Wij bieden binnendeuren op maat die naadloos aansluiten bij ieder interieur. Of u nu op zoek bent naar een moderne deur of toch kiest voor een industriële uitstraling, bij Indu Doors hebben wij voor elk interieur een passende oplossing.

Onze binnendeuren worden op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij de afmetingen van uw woning. Dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf en zorgt ervoor dat uw deur moeiteloos integreert in uw interieur. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken voor de productie van onze deuren. Hierdoor bent u verzekerd van een deur van de hoogste kwaliteit die jarenlang meegaat.

Image
Eiken deuren in Hilversum
Image
Schuifdeuren van Indudoors eiken
Image
Indudoors plafondhoge eiken taatsdeur met bovenlicht
Image
InduDoors zwarte glazen wand met taatsdeuren

Dé specialist in hoogwaardige binnendeuren op maat

Indu Doors is dé specialist op het gebied van hoogwaardige binnendeuren op maat. Met jarenlange ervaring in de productie van deuren van topkwaliteit zijn wij trots op ons vakmanschap en onze uitstekende service. Wij denken graag met u mee en voorzien u van passend advies, zodat u de perfecte deur voor uw woning kunt vinden.

Onze deuren worden vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën en eersteklas materialen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze deuren garanderen en leveren we deuren die jarenlang meegaan. Onze binnendeuren zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar hebben ook een prachtige uitstraling. Zo voegen ze niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan uw interieur.

Dit zeggen onze klanten over ons

Sebastiaan van Kampen

We wilden niet alleen schuifdeuren, maar we zochten een bedrijf die schuifdeuren in combinatie met kasten kon maken. De Keukenmakery is familie van Indu-Doors, en samen hebben ze dit heel mooi gemaakt! Fijn persoonlijk contact, snel en veel vertrouwen. Echt een aanrader dit bedrijf!

Hans Warnaar

Zeer blij met onze nieuwe eiken binnendeur. Weer eens wat anders dan standaard zwart wat je al zo veel ziet. Goed advies, fijne (inmeet)service en erg tevreden met het eindresultaat. Mat glas was een wens om niet tegen de kapstok in de hal aan te kijken vanuit de kamer. Geeft veel licht in hal en kamer en de deur sluit mooi aan bij de houten vloer. Goede kwaliteit, een aanrader!

Jean-Pierre Roche

Afgelopen week zijn onze 2 prachtige duurzame contactloze Accoya eiken maatwerkdeuren met beveiligd rookglas door INDU Doors geleverd en gemonteerd. Voorafgaand aan onze bestelling bij INDU Doors zijn we bij ze langs geweest in Ede om ons een beeld te vormen van het bedrijf en het assortiment. Zo zijn we o.a. gewezen op de duurzame Accoya houtsoort. Qua service, klantgerichtheid, en klanttevredenheid niets anders dan lof voor INDU Doors. Na plaatsing nog een belletje gekregen of alles naar wens was verlopen en gemonteerd. Wat wil je nog meer?!

Christian Langeweg

Losse deuren en 1 kozijn met raam en deur besteld bij Indu-Doors. Voordat we de deuren besteld hebben een bezoek gebracht aan Indu-Doors, goede ontvangst en prettig geholpen met uitzoeken van hang en sluitwerk. Inmeetservice heeft prefect alles ingemeten, de 2 deuren passen perfect in het bestaande kozijn. Voor het nieuwe kozijn een gelijke vakverdeling tussen het raam en de deur gemaakt. Mooi product en perfect op maat gemaakt, een aanrader!

Anne Meijer

Mooie houten schuifdeur geplaatst. Goede oplossing passend voor ons huis gemaakt. Goede communicatie en zoeken naar mogelijkheden die passen in onze agenda en ons huis. Blij mee!

Lennemen

Mooie slanke houten industriële deuren voor een nette totaal prijs. Je kan de roede verdeling naar eigen ontwerp indelen. Mijn ontwerp hebben ze nu in het assortiment genomen "Rotterdam".
Hoge kwaliteit hang en sluitwerk. De scharnieren zijn uit het zicht, zogenaamde 3d scharnieren. Ze eerst inmeten en later plaatsen. Alles is goed verlopen. De montageprijs vond ik wat hoog, ik ben zelf handig, maar de totaalprijs is goed in vergelijking met andere.

Creëer de ideale sfeer in huis met een binnendeur op maat van Indu Doors

Binnendeuren spelen een cruciale rol in het creëren van de gewenste sfeer in huis. Bij Indu Doors begrijpen wij dit als geen ander. Onze op maat gemaakte binnendeuren zijn dan ook perfect afgestemd op uw interieur en dragen bij aan de gewenste ambiance.

Onze binnendeuren zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende stijlen, maar ook in diverse materialen. Zo kunt u bij ons kiezen uit de mooiste houtsoorten en moderne materialen zoals glas. Dit geeft u de vrijheid om een deur te ontwerpen die perfect past bij uw interieur.

Ontdek de vele mogelijkheden van Indu Doors binnendeuren op maat

Ontdek de talloze mogelijkheden van op maat gemaakte binnendeuren van Indu Doors
Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om uw binnendeur verder te personaliseren met bijvoorbeeld bijpassend deurbeslag of unieke patronen.

Kortom, bij Indu Doors vindt u de perfecte op maat gemaakte binnendeur voor uw interieur. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en een ruime keuze aan binnendeuren in verschillende stijlen en materialen. Zo zorgen wij ervoor dat uw deur niet alleen functioneel is, maar ook een waardevolle aanvulling vormt op uw interieur. Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen via info@indudoors.nl!

Image
Glazen scharnierdeuren met eiken van Indudoors

Veelgestelde vragen

Welke aanpassingen zijn mogelijk bij het bestellen van een op maat gemaakte binnendeur?

Bij een op maat gemaakte binnendeur zijn enorm veel aanpassingen mogelijk, zoals de keuze van het deurmodel, de afmetingen, het type glas en de afwerking van het hout. Daarnaast kunnen ook details zoals handgrepen en scharnieren worden aangepast aan de voorkeuren van de klant.

Zijn er beperkingen aan de aanpassingen van een op maat gemaakte binnendeur?

Over het algemeen zijn er weinig beperkingen aan de aanpassingen die mogelijk zijn bij het bestellen van een op maat gemaakte binnendeur. We streven ernaar om aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen en kunnen dit bereiken doordat we alles zelf op maat maken in onze fabriek in Ede.

Hoe is Indu Doors ontstaan?

Indu Doors is ontstaan uit Timmerfabriek Boorsma in Ede, opgericht door Arnold Boorsma in 1993. Het bedrijf begon met de productie van kozijnen, ramen en buitendeuren, maar groeide uit tot een apart bedrijf toen Arnold in 2014 begon met het ontwerpen van industriële binnendeuren. In 2021 werd Indu Doors® als apart bedrijf voortgezet door Arnold's zoon Arno, wat leidde tot verdere groei en een verhuizing naar een groter pand in september 2022.