Strakke industriële binnendeuren

Bent u nog op zoek naar een mooie industriële (houten) binnendeur? Dan bent u bij Indu Doors aan het juiste adres! De deuren van Indu Doors zijn hoogwaardig afgewerkt en gemaakt van prachtig hout. Bekijk op onze website de mooie projecten die we al hebben mogen uitvoeren, doe hier inspiratie op en vindt de perfecte industriële binnendeur voor in uw woning.

Image
Image
Indudoors glazen wand slaapkamer
Image
InduDoors houten trapoplossing
Image
Indu Doors zwarte scharnier deur met kozijn

Een echt pronkstuk in uw woning

De industriële binnendeur is geïnspireerd op de industriële architectuur uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Een mooie industriële binnendeur doet het dan ook altijd goed en is echt een pronkstuk in uw woning. Het is een deur die opvalt en wat de aandacht trekt. 

Daar komt ook bij dat een industriële deur goed staat in een landelijk, maar ook zeker een modern interieur. 

Een industriële binnendeur helemaal naar wens

Bij Indu Doors kunt u uw industriële binnendeur helemaal naar wens maken. Op onze website vindt u verschillende modellen en ontwerpen. Door de jaren heen hebben we een flinke dosis ervaring opgebouwd. Het kan natuurlijk zijn dat u zelf al een ontwerp in gedachten hebt. Soms kan de gewenste deur niet worden samengevat in eenvoudige termen als hoogte, breedte en staat die er niet tussen. We denken graag mee met het ontwerp van de deur. Wie 

De installatie van uw Indu Door

Wij zorgen dat uw deur compleet wordt geleverd. Dat wil zeggen: inclusief kozijn, deurbeslag of gekozen systemen. Daarnaast zijn wij bij Indu Doors echte deurenmakers. Elke opdracht wordt vanuit vakmanschap perfect gerealiseerd. Hier hebben we oog voor detail en maken we de deur precies op maat. 

Een industriële binnendeur van Indu Doors 

Heeft u misschien al een mooie industriële binnendeur op het oog of bent u nog zoekende? Bij Indu Doors staan we voor u klaar en helpen we u graag. Zo heeft ook u straks de perfecte industriële binnendeur in huis. Neem contact met ons op door te bellen naar 0318 - 742102 of stuur een mailtje naar info@indu-doors.nl. Daarnaast kunt u via onze website gemakkelijk een afspraak inplannen om de mogelijkheden eens door te spreken. Zien we u snel? 

Vraag een offerte aan voor een strakke industriële binnendeur

 

Image
InduDoors zwarte glazen wand met taatsdeuren