Strakke industriële binnendeuren

Bent u nog op zoek naar een mooie industriële (houten) binnendeur? Dan bent u bij Indu Doors aan het juiste adres! De deuren van Indu Doors zijn hoogwaardig afgewerkt en gemaakt van prachtig hout. Bekijk op onze website de mooie projecten die we al hebben mogen uitvoeren, doe hier inspiratie op en vindt de perfecte industriële binnendeur voor in uw woning.

Stel uw deur samen

Image
Image
Indudoors glazen wand slaapkamer
Image
InduDoors houten trapoplossing
Image
Indu Doors zwarte scharnier deur met kozijn

Een echt pronkstuk in uw woning

De industriële binnendeur is geïnspireerd op de industriële architectuur uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Een mooie industriële binnendeur doet het dan ook altijd goed en vormt een echt pronkstuk in uw woning. Het is een deur die opvalt en wat de aandacht trekt. 

Bovendien past een industriële deur goed bij zowel een landelijk als een modern interieur.

Een industriële binnendeur helemaal naar wens

Bij Indu Doors kunt u uw industriële binnendeur helemaal naar wens maken. Op onze website vindt u verschillende modellen en ontwerpen. Door de jaren heen hebben we een flinke dosis ervaring opgebouwd. Het kan natuurlijk zijn dat u zelf al een ontwerp in gedachten hebt. Soms laat de gewenste deur zich niet eenvoudig vatten in termen zoals hoogte en breedte, en past deze niet binnen de beschikbare opties. We denken graag mee met het ontwerp van de deur. 

Stel uw deur samen

Dit zeggen onze klanten over ons

Sebastiaan van Kampen

We wilden niet alleen schuifdeuren, maar we zochten een bedrijf die schuifdeuren in combinatie met kasten kon maken. De Keukenmakery is familie van Indu-Doors, en samen hebben ze dit heel mooi gemaakt! Fijn persoonlijk contact, snel en veel vertrouwen. Echt een aanrader dit bedrijf!

Hans Warnaar

Zeer blij met onze nieuwe eiken binnendeur. Weer eens wat anders dan standaard zwart wat je al zo veel ziet. Goed advies, fijne (inmeet)service en erg tevreden met het eindresultaat. Mat glas was een wens om niet tegen de kapstok in de hal aan te kijken vanuit de kamer. Geeft veel licht in hal en kamer en de deur sluit mooi aan bij de houten vloer. Goede kwaliteit, een aanrader!

Jean-Pierre Roche

Afgelopen week zijn onze 2 prachtige duurzame contactloze Accoya eiken maatwerkdeuren met beveiligd rookglas door INDU Doors geleverd en gemonteerd. Voorafgaand aan onze bestelling bij INDU Doors zijn we bij ze langs geweest in Ede om ons een beeld te vormen van het bedrijf en het assortiment. Zo zijn we o.a. gewezen op de duurzame Accoya houtsoort. Qua service, klantgerichtheid, en klanttevredenheid niets anders dan lof voor INDU Doors. Na plaatsing nog een belletje gekregen of alles naar wens was verlopen en gemonteerd. Wat wil je nog meer?!

Christian Langeweg

Losse deuren en 1 kozijn met raam en deur besteld bij Indu-Doors. Voordat we de deuren besteld hebben een bezoek gebracht aan Indu-Doors, goede ontvangst en prettig geholpen met uitzoeken van hang en sluitwerk. Inmeetservice heeft prefect alles ingemeten, de 2 deuren passen perfect in het bestaande kozijn. Voor het nieuwe kozijn een gelijke vakverdeling tussen het raam en de deur gemaakt. Mooi product en perfect op maat gemaakt, een aanrader!

Anne Meijer

Mooie houten schuifdeur geplaatst. Goede oplossing passend voor ons huis gemaakt. Goede communicatie en zoeken naar mogelijkheden die passen in onze agenda en ons huis. Blij mee!

Lennemen

Mooie slanke houten industriële deuren voor een nette totaal prijs. Je kan de roede verdeling naar eigen ontwerp indelen. Mijn ontwerp hebben ze nu in het assortiment genomen "Rotterdam".
Hoge kwaliteit hang en sluitwerk. De scharnieren zijn uit het zicht, zogenaamde 3d scharnieren. Ze eerst inmeten en later plaatsen. Alles is goed verlopen. De montageprijs vond ik wat hoog, ik ben zelf handig, maar de totaalprijs is goed in vergelijking met andere.

De installatie van uw Indu Door

Wij zorgen dat uw deur compleet wordt geleverd. Dat wil zeggen: inclusief kozijn, deurbeslag of gekozen systemen. Daarnaast zijn wij bij Indu Doors echte deurenmakers. Elke opdracht wordt met vakmanschap perfect gerealiseerd. Hier hebben we oog voor detail en maken we de deur precies op maat. 

Een industriële binnendeur van Indu Doors 

Heeft u misschien al een mooie industriële binnendeur op het oog of bent u nog zoekende? Bij Indu Doors staan we voor u klaar en helpen we u graag. Zo heeft u straks ook de perfecte industriële binnendeur in huis. Neem contact met ons op door te bellen naar 0318 - 742102 of een e-mail te sturen naar info@indu-doors.nl. Daarnaast kunt u via onze website gemakkelijk een afspraak inplannen om de mogelijkheden eens door te spreken. Zien we u binnenkort? 

Stel uw deur samen

Image
InduDoors zwarte glazen wand met taatsdeuren

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van industriële binnendeuren in mijn interieur? 

Industriële binnendeuren dragen bij aan een eigentijdse en stoere uitstraling in uw interieur. Ze worden gekenmerkt door houten frames met een staallook en glas, wat zorgt voor een open en industriële sfeer. Deze deuren zijn ideaal om verschillende ruimtes op een stijlvolle manier van elkaar te scheiden.

Wat maakt de industriële binnendeuren van Indu Doors® uniek? 

Onze industriële binnendeuren worden met uiterste precisie en oog voor detail vervaardigd. Het maatwerk dat wij bieden, stelt u in staat om een deur te krijgen die perfect past bij uw persoonlijke stijl en de inrichting van uw woning. Daarnaast staan we bekend om onze toewijding aan uitstekende service en vakmanschap gedurende het gehele proces.

Wat is de levertijd van een industriële binnendeur? 

De levertermijn is afhankelijk van het geselecteerde model en eventuele aanpassingen op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor exacte informatie over de levertijden.

Ik wil graag een zelf ontworpen deur, is dit mogelijk?

Dat is zeker mogelijk! U kunt kiezen uit onze diverse populaire modellen, maar omdat we alles op maat realiseren is bijna alles mogelijk. Neem vooral contact met ons op, dan realiseren we samen uw droomdeur!

Welke aanpassingsmogelijkheden zijn er voor een industriële binnendeur?

U heeft de keuze uit verschillende modellen, naast deze opties kunt u ook zelf, of samen met ons, een deur ontwerpen. Zwart mahonie hout is de beste keuze voor een industriële look. Vervolgens kiest u een type deur, de afmetingen, de eventuele toevoeging van zijlichten,  de vakvulling van uw deur (glas of hout) en natuurlijk de greep. Details zijn voor ons erg belangrijk, daarom heeft u tot slot nog de keuze tussen 2 type scharnieren.