Strakke industriële binnendeuren

Bent u nog op zoek naar een mooie industriële (houten) binnendeur? Dan bent u bij Indu Doors aan het juiste adres! De deuren van Indu Doors zijn hoogwaardig afgewerkt en gemaakt van prachtig hout. Bekijk op onze website de mooie projecten die we al hebben mogen uitvoeren, doe hier inspiratie op en vindt de perfecte industriële binnendeur voor in uw woning.

Stel uw deur samen

Image
Image
Indudoors glazen wand slaapkamer
Image
InduDoors houten trapoplossing
Image
Indu Doors zwarte scharnier deur met kozijn

Een echt pronkstuk in uw woning

De industriële binnendeur is geïnspireerd op de industriële architectuur uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Een mooie industriële binnendeur doet het dan ook altijd goed en vormt een echt pronkstuk in uw woning. Het is een deur die opvalt en wat de aandacht trekt. 

Bovendien past een industriële deur goed bij zowel een landelijk als een modern interieur.

Een industriële binnendeur helemaal naar wens

Bij Indu Doors kunt u uw industriële binnendeur helemaal naar wens maken. Op onze website vindt u verschillende modellen en ontwerpen. Door de jaren heen hebben we een flinke dosis ervaring opgebouwd. Het kan natuurlijk zijn dat u zelf al een ontwerp in gedachten hebt. Soms laat de gewenste deur zich niet eenvoudig vatten in termen zoals hoogte en breedte, en past deze niet binnen de beschikbare opties. We denken graag mee met het ontwerp van de deur. 

Stel uw deur samen

De installatie van uw Indu Door

Wij zorgen dat uw deur compleet wordt geleverd. Dat wil zeggen: inclusief kozijn, deurbeslag of gekozen systemen. Daarnaast zijn wij bij Indu Doors echte deurenmakers. Elke opdracht wordt met vakmanschap perfect gerealiseerd. Hier hebben we oog voor detail en maken we de deur precies op maat. 

Een industriële binnendeur van Indu Doors 

Heeft u misschien al een mooie industriële binnendeur op het oog of bent u nog zoekende? Bij Indu Doors staan we voor u klaar en helpen we u graag. Zo heeft u straks ook de perfecte industriële binnendeur in huis. Neem contact met ons op door te bellen naar 0318 - 742102 of een e-mail te sturen naar info@indu-doors.nl. Daarnaast kunt u via onze website gemakkelijk een afspraak inplannen om de mogelijkheden eens door te spreken. Zien we u binnenkort? 

Stel uw deur samen

Image
InduDoors zwarte glazen wand met taatsdeuren