Over ons

.

Image
Boorsma timmerfabriek

Hoe het allemaal begon

Indu Doors een prachtig en dynamisch bedrijf, is gegroeid uit Timmerfabriek Boorsma in Ede. Arnold Boorsma, de oprichter hiervan, heeft de timmerfabriek in 1993 opgezet speciaal gericht op kozijnen, ramen en deuren voor buiten. Toen zijn dochter in 2014 de vraag stelde of hij voor hun huis binnendeuren zou kunnen maken met slanke profielen en glas, ging hij direct aan de slag. Hij ontwierp prachtige industriële binnendeuren, die hij ook in haar huis plaatste.

 

Vervolgens kwam van tijd tot tijd steeds vaker de vraag naar binnendeuren en kwam Arno (de zoon van Arnold) ook in de timmerfabriek werken. Hij werkt niet alleen mee, maar helpt ook met het verbeteren en efficiënter maken van de werkzaamheden. Er wordt een webshop voor de binnendeuren ontwikkeld die ook een naam moet hebben. En zo ontstaat Indu Doors.

 

De ontwikkelingen volgen zich in een rap tempo op, de vraag blijft stijgen. Er wordt besloten in 2021 om Indu Doors als apart bedrijf verder te laten gaan. Arno neemt de verantwoordelijkheid op zich. Al snel wordt ook Indu Doors te groot om de productie in 1 pand te laten, in september 2022 verhuist Indu Doors naar een ander pand op hetzelfde industrieterrein.
 

Wie zijn de mensen achter Indu Doors?

Het team van Indu Doors bestaat uit creatievelingen die het geweldig leuk vinden om elke dag weer prachtige maatwerk deuren te maken of daaraan mee mogen helpen.
Bij Indu Doors denken wij circulair, wij putten de bron niet uit zodat generaties na ons ook nog kunnen genieten van onze prachtige groene en schone natuur. Daarom planten wij bij elk project een boom.

Image
Team indudoors