Schuifdeuren

Bent u nog op zoek naar een enkele of dubbele houten schuifdeur voor uw interieur? Zoek dan niet verder, want bij Indu Doors bent u aan het juiste adres. Bekijk op onze website de prachtige projecten die we al hebben mogen uitvoeren, doe inspiratie op en vind de perfecte schuifdeur voor uw huis.

Image
Indudoors eiken schuifdeur doorkijkje
Image
Indudoors zwarte schuifdeur voor trap
Image
Indudoors schuifdeur customised
Image
Schuifdeuren van Indudoors eiken

Om deze redenen is een houten schuifdeur een goed idee

Een mooie schuifdeur in het interieur biedt diverse voordelen. Ten eerste is een schuifdeur ruimtebesparend. Omdat u een schuifdeur niet open hoeft te draaien, bespaart u veel ruimte. Bovendien kan een schuifdeur in grote ruimtes dienen als roomdivider. Een open ruimte wordt met een houten schuifdeur eenvoudig opgedeeld in verschillende ruimtes. Een houten schuifdeur met veel glas laat licht door en behoudt de open sfeer van de leefruimte.

Een houten schuifdeur van Indu Doors: een stijlvolle toevoeging aan het interieur

Welke interieurstijl u ook hanteert, een houten schuifdeur is altijd een waardevolle aanvulling in het interieur en fungeert als een echte blikvanger. Landelijke, moderne of industriële houten schuifdeuren, met of zonder kozijn: bij Indu Doors stelt u deze volledig naar eigen wens samen. Kiest u voor witte, zwarte of natuurlijke houten schuifdeuren? Ongeacht uw keuze, het vormt een stijlvolle aanvulling op uw interieur.

Dit zeggen onze klanten over ons

Sebastiaan van Kampen

We wilden niet alleen schuifdeuren, maar we zochten een bedrijf die schuifdeuren in combinatie met kasten kon maken. De Keukenmakery is familie van Indu-Doors, en samen hebben ze dit heel mooi gemaakt! Fijn persoonlijk contact, snel en veel vertrouwen. Echt een aanrader dit bedrijf!

Hans Warnaar

Zeer blij met onze nieuwe eiken binnendeur. Weer eens wat anders dan standaard zwart wat je al zo veel ziet. Goed advies, fijne (inmeet)service en erg tevreden met het eindresultaat. Mat glas was een wens om niet tegen de kapstok in de hal aan te kijken vanuit de kamer. Geeft veel licht in hal en kamer en de deur sluit mooi aan bij de houten vloer. Goede kwaliteit, een aanrader!

Jean-Pierre Roche

Afgelopen week zijn onze 2 prachtige duurzame contactloze Accoya eiken maatwerkdeuren met beveiligd rookglas door INDU Doors geleverd en gemonteerd. Voorafgaand aan onze bestelling bij INDU Doors zijn we bij ze langs geweest in Ede om ons een beeld te vormen van het bedrijf en het assortiment. Zo zijn we o.a. gewezen op de duurzame Accoya houtsoort. Qua service, klantgerichtheid, en klanttevredenheid niets anders dan lof voor INDU Doors. Na plaatsing nog een belletje gekregen of alles naar wens was verlopen en gemonteerd. Wat wil je nog meer?!

Christian Langeweg

Losse deuren en 1 kozijn met raam en deur besteld bij Indu-Doors. Voordat we de deuren besteld hebben een bezoek gebracht aan Indu-Doors, goede ontvangst en prettig geholpen met uitzoeken van hang en sluitwerk. Inmeetservice heeft prefect alles ingemeten, de 2 deuren passen perfect in het bestaande kozijn. Voor het nieuwe kozijn een gelijke vakverdeling tussen het raam en de deur gemaakt. Mooi product en perfect op maat gemaakt, een aanrader!

Anne Meijer

Mooie houten schuifdeur geplaatst. Goede oplossing passend voor ons huis gemaakt. Goede communicatie en zoeken naar mogelijkheden die passen in onze agenda en ons huis. Blij mee!

Lennemen

Mooie slanke houten industriële deuren voor een nette totaal prijs. Je kan de roede verdeling naar eigen ontwerp indelen. Mijn ontwerp hebben ze nu in het assortiment genomen "Rotterdam".
Hoge kwaliteit hang en sluitwerk. De scharnieren zijn uit het zicht, zogenaamde 3d scharnieren. Ze eerst inmeten en later plaatsen. Alles is goed verlopen. De montageprijs vond ik wat hoog, ik ben zelf handig, maar de totaalprijs is goed in vergelijking met andere.

Kiest u voor een enkele of dubbele schuifdeur?

Bij Indu Doors heeft u de keuze tussen een enkele of dubbele schuifdeur. Een enkele of dubbele stalen schuifdeur of schuifwand is een uitstekende oplossing voor ruimtes. Een schuifdeur draait immers niet open, maar beweegt zijwaarts om te openen. Overweegt u een enkele houten schuifdeur? Of heeft u voldoende ruimte voor een dubbele houten schuifdeur? Beide zijn uitstekende opties met meerdere voordelen.

Een schuifdeur laten maken door Indu Doors 

Heeft u interesse in een schuifdeur of zoekt u nog naar de perfecte schuifdeur voor uw situatie? Bij Indu Doors staan we voor u klaar en vervaardigen we houten schuifdeuren op maat. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0318 - 742102 of stuur een e-mail naar info@indu-doors.nl. Bovendien kunt u eenvoudig via onze website een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan voor een schuifdeur

Image
Indudoors witte schuifdeuren
Image
Schuifdeuren van Indudoors eiken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van schuifdeuren van eikenhout of mahoniehout?

De belangrijkste kenmerken van schuifdeuren van eikenhout of mahoniehout zijn hun duurzaamheid, warme en tijdloze uitstraling. Deze hoogwaardige schuifdeuren bieden de functionele voordelen van een schuifdeursysteem, zoals ruimtebesparing en soepele werking.

Hoe verloopt het onderhoud van de schuifdeuren?

Ze vereisen minimaal onderhoud. Regelmatig schoonmaken en smeren van het railsysteem zorgen voor optimale prestaties.

Kunnen schuifdeuren worden aangepast aan specifieke ruimtes?

Ja, bij Indu Doors bieden we bijna oneindig veel maatwerkoplossingen voor schuifdeuren, zodat ze perfect passen bij de afmetingen en stijl van uw ruimte.

Waarom zou ik kiezen voor schuifdeuren in plaats van taatsdeuren?

Schuifdeuren besparen ruimte doordat ze niet naar buiten zwaaien, waardoor ze ideaal zijn voor kleine ruimtes of wanneer u een gestroomlijnd interieur wilt.