Schuifdeuren

Bent u nog op zoek naar een enkele of dubbele houten schuifdeur voor in uw interieur? Zoek dan niet verder, want bij Indu Doors bent u aan het juiste adres. Bekijk op onze website de prachtige projecten die we al hebben mogen uitvoeren, doe zo inspiratie op en vindt de perfecte schuifdeur voor in huis.

Image
Indudoors eiken schuifdeur doorkijkje
Image
Indudoors zwarte schuifdeur voor trap
Image
Indudoors schuifdeur customised
Image
Schuifdeuren van Indudoors eiken

Om deze redenen is een houten schuifdeur een goed idee

Een mooie schuifdeur in het interieur heeft verschillende voordelen. Ten eerste is een schuifdeur ruimtebesparend. Doordat u een schuifdeur niet hoeft open te draaien, bespaart u heel veel ruimte. Daarnaast kunt u een schuifdeur in grote ruimtes gebruiken als roomdivider. Een open ruimte wordt met een houten schuifdeur gemakkelijk verdeeld in verschillende ruimtes.  Een houten schuifdeur met veel glas laat licht door en zorgt dat de openheid de leefruimte wordt behouden! 

Een houten schuifdeur van Indu Doors: een stijlvolle toevoeging aan het interieur

Welke interieurstijl u ook heeft, een houten schuifdeur is hoe dan ook een goede toevoeging in het interieur en is een echte eyecatcher. Landelijke, moderne of juist industriële schuifdeuren van hout. Met of zonder kozijn. Bij Indu Doors stelt u het helemaal zelf samen. Gaat u voor een witte, zwarte of echt houten schuifdeuren? Hoe dan ook, het is een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.  

Kiest u voor een enkele of dubbele schuifdeur?

Bij Indu Doors kunt u kiezen voor een enkele of een dubbele schuifdeur. Een enkele of dubbele stalen schuifdeur of schuifwand is een hele goede oplossing voor een ruimte. Een schuifdeur draait immers niet open, maar schuift opzij om te openen. Gaat u voor een enkele houten schuifdeur? Of heeft u meer ruimte en gaat u voor een dubbele houten schuifdeur? Beide zijn hele goede opties en brengen meerdere voordelen met zich mee. 

Een schuifdeur laten maken door Indu Doors 

Heeft u interesse in een schuifdeur of bent u nog zoekende naar de voor jou perfecte schuifdeur? Bij Indu Doors staan we voor u klaar en maken we de houten schuifdeuren op maat. Neem contact met ons op door te bellen naar 0318 - 742102 of mail naar info@indu-doors.nl. Daarnaast kunt u via onze website gemakkelijk een afspraak inplannen om de mogelijkheden eens door te spreken. We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan voor een schuifdeur

Image
Indudoors witte schuifdeuren