Schuifdeuren

Bent u nog op zoek naar een enkele of dubbele houten schuifdeur voor uw interieur? Zoek dan niet verder, want bij Indu Doors bent u aan het juiste adres. Bekijk op onze website de prachtige projecten die we al hebben mogen uitvoeren, doe inspiratie op en vind de perfecte schuifdeur voor uw huis.

Image
Indudoors eiken schuifdeur doorkijkje
Image
Indudoors zwarte schuifdeur voor trap
Image
Indudoors schuifdeur customised
Image
Schuifdeuren van Indudoors eiken

Om deze redenen is een houten schuifdeur een goed idee

Een mooie schuifdeur in het interieur biedt diverse voordelen. Ten eerste is een schuifdeur ruimtebesparend. Omdat u een schuifdeur niet open hoeft te draaien, bespaart u veel ruimte. Bovendien kan een schuifdeur in grote ruimtes dienen als roomdivider. Een open ruimte wordt met een houten schuifdeur eenvoudig opgedeeld in verschillende ruimtes. Een houten schuifdeur met veel glas laat licht door en behoudt de open sfeer van de leefruimte.

Een houten schuifdeur van Indu Doors: een stijlvolle toevoeging aan het interieur

Welke interieurstijl u ook hanteert, een houten schuifdeur is altijd een waardevolle aanvulling in het interieur en fungeert als een echte blikvanger. Landelijke, moderne of industriële houten schuifdeuren, met of zonder kozijn: bij Indu Doors stelt u deze volledig naar eigen wens samen. Kiest u voor witte, zwarte of natuurlijke houten schuifdeuren? Ongeacht uw keuze, het vormt een stijlvolle aanvulling op uw interieur.

Kiest u voor een enkele of dubbele schuifdeur?

Bij Indu Doors heeft u de keuze tussen een enkele of dubbele schuifdeur. Een enkele of dubbele stalen schuifdeur of schuifwand is een uitstekende oplossing voor ruimtes. Een schuifdeur draait immers niet open, maar beweegt zijwaarts om te openen. Overweegt u een enkele houten schuifdeur? Of heeft u voldoende ruimte voor een dubbele houten schuifdeur? Beide zijn uitstekende opties met meerdere voordelen.

Een schuifdeur laten maken door Indu Doors 

Heeft u interesse in een schuifdeur of zoekt u nog naar de perfecte schuifdeur voor uw situatie? Bij Indu Doors staan we voor u klaar en vervaardigen we houten schuifdeuren op maat. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0318 - 742102 of stuur een e-mail naar info@indu-doors.nl. Bovendien kunt u eenvoudig via onze website een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan voor een schuifdeur

Image
Indudoors witte schuifdeuren