Prachtige staallook binnendeuren

Bent u nog op zoek naar een staallook binnendeur? Dan bent u bij Indu Doors aan het juiste adres! De deuren van Indu Doors zijn altijd gemaakt van hout en zijn altijd hoogwaardig afgewerkt. Bekijk de mooie projecten die we al hebben mogen uitvoeren, doe inspiratie op en vindt de perfecte industriële binnendeur voor in huis. 

Image
Indudoors witte binnendeur met vast paneel
Image
Witte binnendeuren massief
Image
Indudoors witte schuifdeuren

Waarom zou u kiezen voor een staallook binnendeur?

Stalen binnendeuren, maar ook staallook binnendeuren, zijn tegenwoordig immens populair. Dit is ook niet zo gek, want met de tijdloze uitstraling van een staallook binnendeur past het bij vele woonstijlen. Niet alleen bij woningen met een industrieel interieur, maar ook bij alle andere verschillende interieurstijlen.  

Een staallook binnendeur: een echte eyecatcher in het interieur 

Wanneer u kiest voor een staal look deur, haalt u een echte eyecatcher in huis. Naast dat het een hele mooie uitstraling heeft, zorgt het voor een licht en ruimtelijk gevoel. Ook zorgt het feit dat de deur van hout is, voor extra voordelen. Hout is een materiaal met karakter dat past in allerlei interieurstijlen. De deuren van Indu Doors kenmerken zich voor de slanke, houten profielen. We werken hiervoor vaak met duurzaam, onbehandeld eikenhout. Of u nou een zwarte, witte of een andere kleur deur wilt, bij Indu Doors is het mogelijk. 

Image
Indudoors glazen afscheidingswand trap
Image
Indudoors witte schuifdeuren

Het ontwerpen en installeren van de staallook binnendeur

Na het ontwerpen zorgen we ervoor dat uw deur compleet wordt geleverd. Dat wil zeggen: inclusief kozijn, deurbeslag of gekozen systemen. Eenvoudig te plaatsen dus. Door uzelf of door de vakman die u inschakelt. Daarnaast zijn wij bij Indu Doors echte deurenmakers. Elke opdracht wordt vanuit vakmanschap perfect gerealiseerd. Met oog voor detail en precies op maat. 

Een staallook binnendeur van Indu Doors 

Heeft u misschien al een mooie staallook binnendeur op het oog of bent u nog zoekende? Bij Indu Doors staan we voor u klaar en helpen we u graag. Zo heeft ook u straks de perfecte staallook binnendeur in huis. Neem contact met ons op door te bellen naar 0318 - 742102 of mail naar info@indu-doors.nl. Daarnaast kunt u via onze website gemakkelijk een afspraak inplannen om de mogelijkheden eens door te spreken. We denken graag met u mee!

Vraag een offerte aan voor een staallook binnendeur