Prachtige staallook binnendeuren

Bent u nog op zoek naar een staallook binnendeur? Dan bent u bij Indu Doors aan het juiste adres! De deuren van Indu Doors zijn altijd gemaakt van hout en zijn altijd hoogwaardig afgewerkt. Bekijk de mooie projecten die we al hebben mogen uitvoeren, doe inspiratie op en vindt de perfecte industriële binnendeur voor in huis. 

Image
Indudoors witte binnendeur met vast paneel
Image
Witte binnendeuren massief
Image
Indudoors witte schuifdeuren

Waarom zou u kiezen voor een staallook binnendeur?

Zowel stalen binnendeuren als binnendeuren met een staallook zijn momenteel bijzonder populair. Dit is ook niet zo gek, want met de tijdloze uitstraling van een staallook binnendeur past het bij vele woonstijlen. Niet alleen bij woningen met een industrieel interieur, maar ook bij alle andere verschillende interieurstijlen.  

Een staallook binnendeur: een echte eyecatcher in het interieur 

Als u besluit te gaan voor een stalen look deur, haalt u een ware eyecatcher in huis. Naast het feit dat het een prachtige uitstraling heeft, schept het ook een gevoel van licht en ruimte. Bovendien brengt het feit dat de deur van hout is, extra voordelen met zich mee. Hout is een materiaal met karakter dat past in allerlei interieurstijlen. De deuren van Indu Doors kenmerken zich voor de slanke, houten profielen. We werken hiervoor vaak met duurzaam, onbehandeld eikenhout. Of u nou een zwarte, witte of een andere kleur deur wilt, bij Indu Doors is het mogelijk. 

Image
Indudoors glazen afscheidingswand trap
Image
Indudoors witte schuifdeuren

Het ontwerpen en installeren van de staallook binnendeur

Nadat het ontwerp gereed is, zorgen we ervoor dat de deur compleet bij u wordt afgeleverd. Dat wil zeggen: inclusief kozijn, deurbeslag of gekozen systemen. Deze zijn eenvoudig te plaatsen, of het nu door uzelf is of door een ingeschakelde vakman. Daarnaast zijn wij bij Indu Doors echte deurenmakers. Elke opdracht wordt vanuit vakmanschap perfect gerealiseerd. Met oog voor detail en precies op maat. 

Een staallook binnendeur van Indu Doors 

Heeft u wellicht al een prachtige staallook binnendeur in gedachten of bent u nog aan het verkennen? Bij Indu Doors staan we voor u klaar en helpen we u graag. Zo heeft ook u straks de perfecte staallook binnendeur in huis. Neem contact met ons op door te bellen naar 0318 - 742102 of mail naar info@indu-doors.nl. Daarnaast kunt u via onze website gemakkelijk een afspraak inplannen om de mogelijkheden eens door te spreken. We staan klaar om met u mee te denken!

Vraag een offerte aan voor een staallook binnendeur